maandag 16 juli 2012

kruk weer hip

Deze kruk ken al ik mijn hele jeugd... Inmiddels was het raffia wat dof en had hier en daar verfplekken. In een tijdschrift zag ik vanmiddag ideeën wat je met het dikke garen van Hooked e.d. kunt doen. Ineens herinnerde ik mij, dat ik ook nog zo'n bol garen had liggen. In de herfstvakantie gekocht in een leuk handwerkwinkeltje in Makkum. Het idee was om er een tasje van te haken. Voor een sjaal enzo is het te dik. Het zijn eigenlijk reepjes tshirtstof. Hier en daar kom je dan ook een knoop tegen van het volgende stuk. Ik heb de kruk omwikkeld, likje white-wash verf en nieuwe dopjes aan de onderkant gegeven. Als ik nog een bol had gehad, had ik die er ook om gedaan. Maar met 1 bol is het ook te doen. De bol kostte 5,50 euro.
Zo maak je iets leuks, op deze regendag!Geen opmerkingen:

Een reactie posten