donderdag 13 september 2012

I am Recycled

Een aantal berichten terug had ik jullie verteld over Fabriek Uniek en het concept dat hier achter zit.
Namelijk; hergebruik van kleinspul en meubels door het van deze tijd te maken.  Dit wordt gedaan door mensen die niet zo makkelijk op de arbeidsmarkt komen. Zo snijdt het mes aan meer kanten!

Ik heb nog zo'n geweldig leuk initiatief onder ogen gekregen!

Heel leuk en goed!

Ze heten; "I am gerecycled" en dit is hun website; http://www.iamrecycled.nl/

poef blauw 1sfeer_stoel_rood1
deze 2 foto's komen van hun website!
about us; uit hun website;

I am Recycled is opgericht door twee enthousiaste ondernemers die staan te popelen om u te verrassen met een inspirerende collectie van woonartikelen. Onze producten worden met de hand gemaakt en bestaan voornamelijk uit gebruikte materialen of restmaterialen. Wij werken hiervoor samen met diverse maatschappelijke organisaties, kleine zelfstandige ondernemers en ontwerpers.
Wij worden gedreven door iets te willen doen aan het gemak waarmee spullen worden weggegooid. Veel van deze materialen zijn duurzaam en hebben een eigentijdse uitstraling. Door de materialen opnieuw te gebruiken onstaat er een uniek kwalitatief produkt. 
Daarnaast zet I am Recycled zich in om producten op een verantwoorde wijze te produceren. Zo worden onze producten vooral gemaakt door mensen die buiten de reguliere arbeidsmarkt vallen. Het enthousiasme, hun inzet en de toewijding waarmee deze groep werkt, mag niet ongezien blijven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten